Onderzoeker worden in mijn team?


Vacatures

De Vakgroep Economie heeft momenteel drie vacatures voor een doctoraal onderzoeker. Kandideren met een uitgesproken interesse in arbeidseconomie is zeker mogelijk! Neem desgevallend gerust vooraleer te kandideren contact op via e-mail (Stijn.Baert@UGent.be) om een samenwerking af te toetsen, met ook opties richting het maximaliseren van de kansen via alternatieve financieringskanalen. Goede punten gehaald hebben (top-10% van opleiding) en/of op een andere manier academisch potentieel signaleren strekt tot de aanbeveling. Kandidaturen van laatstejaarsstudenten zijn absoluut welkom!


Permanente oproep

Ik stuur een team van zeven doctoraal onderzoekers aan: Eline Moens, Philippe Sterkens, Axana Dalle, Kristen du Bois, Morien El Haj, Liam D'hert en Louise Devos. Daarnaast werk ik nauw samen met dr. Brecht Neyt aan als coördinator van UGent @ Work en met dr. Louis Lippens.

Zin om je bij ons te voegen? Hou dan zeker deze vacaturepagina in het oog en volg mijn sociale media (zie rechterbalk). Daarnaast kunnen studenten met hoge punten (top-10% van hun opleiding) en interesse in topics gerelateerd aan mijn expertise me steeds contacteren om samen te werken aan een voorstel voor een doctoraatsbeurs (FWO of Baekeland). Zij worden dan ook op de hoogte gehouden van andere opties om bij ons te doctoreren.