Ga naar de homepage Wim

Wel, ik ben Wim Bogaerts. Geboren in Gent, getogen in Blankenberge, en na een kwarteeuw op deze aardkluit woon ik nu opnieuw in mijn geboortestad, samen met Katrientje.

Ik heb mij hier in Gent eveneens 5 jaren verdiept in de minst toegepaste van de toegepaste wetenschappen, en kan mijzelf nu de trotse bezitter noemen van het diploma van Burgerlijk Natuurkundig Ingenieur noemen. Na die vijf jaar studies voelde ik mij nog niet rijp om mezelf in de industrie aan de man te brengen, dus bleef ik plakken op de vakgroep Informatietechnologie (INTEC) van de Universiteit Gent. Daar doctoreer ik mij te pletter over Fotonische kristallen (Vraag mij aub niet wat dat zijn). Daar heb ik ondertussen (op 19 april 2004) mijn doctoraat mee gehaald.

In mijn vrije tijd plak ik tegen het scherm van een computer om te tekenen, foto's te bewerken, te programmeren of web-sites te bouwen (ziehier het resultaat) of zit ik met mijn neus in een boek. 

Ik ben ook 10 jaar actief geweest in KSA. In die jaren heb ik me als leider moegemaakt in KSA Scarphoutstede in Blankenberge, waar ik toch een aantal van de mooiste ervaringen uit mijn leven heb opgedaan. Hetzelfde geldt voor de knapenwerkgemeenschap van KSA Noordzeegouw. Elk jaar gingen Katrien en ik mee op Varsika. Maar daar heb ik nu een punt achter gezet. 

Gelukkig hebben we onze drie mormels Goedele, Wout en Lotte die nu onze aandacht opeist. Zo vervelen we ons niet te rap. Pampers verversen, websites maken, naar school brengen, pampers verversen,... Het houdt niet op.

Links uit mijn leven

Mijn wetenschappelijk CV

Op KSA Kamp

Zie ik er niet lief uit

Met de kano op Morraine Lake

1 jaar getrouwd

Doctoraatsverdediging

De essentiele eindresultaten