• NL
  • EN
  • Print this page

Hallo

Ik ben Steven Rogge, werkzaam op de Directie ICT van de Universiteit Gent. Deze pagina's bevatten enkele persoonlijke nota's en wat testwerk (en zijn altijd sterk verouderd, nostalgie zeg maar).

-

Hallo? Ik ben in het kader van mijn niet aflatende strijd tegen telefoonterreur nog steeds zo goed als onbereikbaar via de telefoon, behalve voor mijn intimi. Ik doe dat nu al jaren en ga dat zo houden.

Waarom? Omdat al die wildvreemde firma's mij maar bleven opbellen. Waarschijnlijk sta of stond ik in vele gidsen als den-it'er-van-den-unief vermeld. Sorry, maar ik was dat dus behoorlijk moe. Stop daar echt mee a.u.b., we zijn nu volwassen. Don't call us, we'll call you (enfin dat laatste doe ik zelfs niet, ik mail).

Mijn vast nummer gaat dus naar een antwoordapparaat dat ik als volgt behandel: ik zie uw nummer, ik vind uw e-mailadres, ik stuur u een mail. Bij falen van stap 1 en 2: geen muziek. En uwe GSM? Goe geprobeerd. Stuur gewoon een mail, ik lees dat op mijn slimfoon. Of contacteer mij via/op Skype, Twitter, Yammer, Facebook, LinkedIn. Passeren op de Sterre mag ook altijd, mijn deur staat open (maar kijk eerst in mijn agenda of ik beschikbaar ben - ik deel die met iedereen van UGent - en/of in Skype waar ik me bevind). Let's meet.

Net zoals de postduif, de fax, de brief, het papier in 't algemeen en smijt daar nog de auto bij, vind ik de telefoon in onze professie So Passe.

-

Andere webstekken en sociale media:

 
 
web stats